Obvestilo za zaposlene glede jubilejnega, 60. Skoka čez kožo

Zaradi Odloka o začasni splošni omejitvi zbiranja ljudi na javnih krajih in mestih v Republiki Sloveniji, ki v tem trenutku dovoljuje zbiranje največ 50 oseb na javnih površinah, je Odbor za pripravo prireditev ob prazniku rudarjev sprejel odločitev, da tradicionalno prireditev Skok čez kožo, ki je bila načrtovana v soboto, 26. septembra 2020, odpove.

V letošnjem letu bi sicer obeležili že 60. Skok čez kožo, a smo morali dogodek zaradi koronavirusa odpovedati že julija. Upali smo in si želeli, da nam bodo razmere dopuščale prireditev izvesti v jesenskem času, toda trenutna epidemiološka slika v Sloveniji nam to onemogoča.

Kljub temu smo se odločili, da bomo ob upoštevanju priporočil Nacionalnega instituta za javno zdravje in vseh veljavnih ukrepov izvedli srečanje delovnih jubilantov in jubilantov jamske reševalne čete s podelitvijo priznanj. Srečanje bomo pripravili v petek, 25. septembra 2020, v več delih – o točnih terminih (urah srečanja) bomo jubilante obvestili z neposrednim vabilom.

SREČNO!

Odbor za pripravo prireditev ob rudarskem prazniku – 3. juliju

Objavljeno: 03-09-2020