Obvestilo ob rudarskem prazniku

Letošnji rudarski praznik bomo zaznamovali v soboto, 29. junija 2019, ob 18. uri, ko bo na Mestnem stadionu Velenje izveden 59. Skok čez kožo. Praznik rudarjev se bo začel z budnicami Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje, ob 17. uri pa se bodo uniformirani rudarji zbrali na Titovem trgu v središču Velenja, od koder bodo ob 17.30 krenili proti stadionu.

Družabno srečanje zaposlenih v družbah Skupine Premogovnik Velenje in upokojencev Skupine PV bo po prireditvi na parkirišču pod Galactico. 

V ta namen bodo družbe v Skupini Premogovnik Velenje (PV, HTZ, RGP, Sipoteh in PLP) vsakemu zaposlenemu podarile bon za malico.

Tega bodo vsi zaposleni (tudi tisti, ki so v tem času v bolniškem staležu ali na dopustu) prejeli preko svojih vodij. Bon bo mogoče porabiti samo na družabnem srečanju po Skoku čez kožo.

Malico na družabnem srečanju bo možno dobiti na podlagi prejetega bona ali z gotovinskim plačilom.

Uniformirani rudarji bodo v času zbora za parado prejeli tudi bon za pijačo, ki ga bodo lahko za pivo unovčili na za to predvidenem razdelilnem mestu ob stadionu in tudi v šotoru na prireditvenem prostoru.

Srečanje delovnih jubilantov in jubilantov Rudarske reševalne službe bo v soboto, 29. junija, z  začetkom ob 10. uri v Muzeju premogovništva Slovenije.

Prav tako v soboto, 29. junija, bo ob 15. uri slovesnost ob 20-letnici delovanja Muzeja  premogovništva Slovenije.

Prijazno vabljeni!

Objavljeno: 26-06-2019