Rudarski praznik 2018

Letošnji rudarski praznik bomo zaznamovali v soboto, 30. junija 2018, ob 18. uri, ko bo na Mestnem stadionu Velenje izveden 58. Skok čez kožo. Praznik rudarjev se bo začel z budnicami Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje, ob 17. uri pa se bodo uniformirani rudarji zbrali na Titovem trgu v središču Velenja, od koder bodo ob 17.30 krenili proti stadionu.

Družabno srečanje zaposlenih v družbah Skupine Premogovnik Velenje in upokojencev Skupine PV bo po prireditvi na parkirišču pod Galactico.

V ta namen bodo družbe v Skupini Premogovnik Velenje (PV, HTZ Velenje, RGP, PV Invest in Sipoteh) vsakemu zaposlenemu podarile bon za malico. Tega bodo vsi zaposleni (tudi tisti, ki so v tem času v bolniškem staležu ali na dopustu) prejeli preko svojih vodij. Bon bo mogoče porabiti samo na družabnem srečanju po Skoku čez kožo. 

Malico na družabnem srečanju bo možno dobiti na podlagi prejetega bona ali z gotovinskim plačilom.

Uniformirani rudarji bodo v času zbora za parado prejeli tudi bon za pijačo, ki ga bodo lahko za pivo unovčili na za to predvidenem razdelilnem mestu ob stadionu in tudi v šotoru na prireditvenem prostoru.

Upokojeni rudarji bodo lahko bone za malico z osebnim dokumentom prevzeli v Stekleni direkciji 26. in 27. junija med 7. in 12. uro ter 28. junija med 7. in 15. uro. Bon bo možno unovčiti zgolj na dan prireditve.

Srečanje delovnih jubilantov in jubilantov Rudarske reševalne službe bo v soboto, 30. junija, z začetkom ob 10. uri v Muzeju premogovništva Slovenije.

Prijazno vabljeni!

Objavljeno: 22-06-2018