Rudarski praznik

Rudarski praznik bomo letos obeležili v soboto, 2. julija 2016, ob 18. uri, ko bo na Mestnem stadionu Velenje izveden 56. Skok čez kožo. Praznik rudarjev se bo začel z budnicami Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje, ob 17. uri pa se bodo na Titovem trgu v središču Velenja zbrali uniformirani rudarji, od koder bodo ob 17.30 krenili proti stadionu. Tako kot lani bo po prireditvi na parkirišču pod Galactico družabno srečanje zaposlenih v družbah Skupine Premogovnik Velenje in upokojencev Skupine PV.

V ta namen bo vsem zaposlenim v družbah Premogovnik Velenje, HTZ Velenje, PV Invest in RGP odtegnjen en bon za malico, ki bo v fizični obliki vrnjen v kuverti pri izplačilu regresa 30. 6. 2016. Bon bo mogoče porabiti na družabnem srečanju po Skoku čez kožo. Tisti, ki ga ne bodo izkoristili na prireditvi, ga lahko porabijo pri rednem dvigu malice po 2. juliju (prej ne). Bon bo veljaven tri mesece.

Malico na družabnem srečanju bo možno dobiti zgolj na podlagi prejetega bona ali z gotovinskim plačilom.

Uniformirani rudarji bodo v času zbora za parado prejeli tudi bon za pijačo, ki ga bodo lahko za pivo unovčili na za to predvidenem razdelilnem mestu ob stadionu in tudi v šotoru na prireditvenem prostoru.

Upokojeni rudarji bodo lahko bloke za malico z osebnim dokumentom prevzeli v Stekleni direkciji med 27. in 29. junijem med 8. in 15. uro. Blok bo možno unovčiti zgolj na dan prireditve.

Srečanje delovnih jubilantov in jubilantov jamske reševalne čete bo potekalo v soboto, 2. julija, z začetkom ob 10. uri v Glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega.

Prijazno vabljeni!

Objavljeno: 17-06-2016