Golte pripravljene na zimo!

Le nekaj dni nas loči do začetka zimske sezone. Žičniške naprave na smučišču Golte so pripravljene, v prihodnjih dneh bodo začeli s postavitvijo snežnih topov, nato upajo na padec temperatur in čim več naravnega snega.

Prvi dan smuka le 5 €

Predvideni začetek smučarske sezone na Golteh je 5. december. Na prvi smučarski dan boste lahko smučali cel dan za samo 5 evrov na osebo. V zimski sezoni ne bo manjkalo zabavnih in športnih dogodkov. Ski opening pripravljajo 13. decembra, ko bo za prav posebno zabavo poskrbel tudi DJ. Obiskal jih bo tudi Božiček. Med drugim napovedujejo tekmo svetovnega pokala v telemarku, ki bo od 19. do 21. januarja 2015. Nikakor ne zamudite dogodkov Golte ski gourmet v februarju, svetovnega dneva snega, Golte ski izzivov, Ladys free ski v marcu in drugih.

Novoletni zaključki z živo glasbo

V udobju Hotela Golte bodo za zabave željne v decembru pripravili kulinarične večere z organizirano živo glasbo in izbrano vinsko kapljico. Prednovoletno praznovanje v Hotelu Golte je odlična ideja, če se odločate, kam s sodelavci ali prijatelji na zabavo. Pripravili so tudi ugodne cene menijev.

Več informacij dobite na tel. številki 03 839 11 00 ali www.golte.si.

Objavljeno: 14-11-2014