V soboto, 15. marca 2014, bo na Golteh prav poseben gurmanski dogodek z vrhunskimi kuharji in vinarji, ki bodo v kočah ob smučišču pripravljali zanimive jedi, h katerim bodo vinarji postregli izbrano vino. Cena posamezne jedi in vina je 6 evrov na osebo, komplet treh jedi v posamezni koči (Stari Stani, Trije ploti, terasa Hotela Golte) pa znaša 15 evrov.
Sodelujejo kuharski
mojstri:
– Janez Bratovž,
– Marko Pavčnik,
– Rajh
in vinarji:
– Steyer,
– Santomas,
– Ščurek.
Kuharski mojstri in vinarji bodo pripravili tudi gurmanski večer, ki bo vključeval predstavitev jedi in vin.
Cena menija v šestih hodih z vinsko spremljavo je 60 evrov na osebo.
Za zaposlene v Skupini Premogovnik Velenje so pripravili ugodnost, in sicer 10-odstotni popust za večerjo. Cena s popustom je 54 evrov na osebo.
Več informacij: http://www.golte.si/slo/aktualno/prireditve/402-ski-gourmet-golte.