V Premogovniku Velenje zbrali šolske potrebščine za socialno šibke

Vse družbe v Skupini Holding Slovenske elektrarne smo v avgustu sodelovale v akciji »Peresno lahka odločitev«, v okviru katere smo zbirali rabljene, a dobro ohranjene šolske potrebščine. Zaposleni v Skupini Premogovnik Velenje smo v okviru akcije zbrali lepo število rekvizitov, ki jih bomo predali velenjski Medobčinski zvezi prijateljev mladine.

Projekt zbiranja šolskih potrebščin za socialno šibke družine imenovan »Peresno lahka odločitev« je obrodil sadove. V akciji se je s pomočjo darovalcev, zaposlenih v Skupini Premogovnik Velenje, nabralo nemalo stvari, ki jih vsak šolar potrebuje za uspešen začetek šolskega leta. Zbrane šolske potrebščine – šolske torbe, zvezke, peresnice, različna pisala in drugo – bodo v Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje razdelili tistim družinam, ki si nakupa le-teh ne morejo privoščiti.

S skupnim dejanjem dobre volje bomo številnim družinam vsaj malo olajšali finančno stisko, ki jo čutijo ob pripravah na šolsko leto. V Premogovniku Velenje smo zadovoljni, da smo tudi tokrat lahko pomagali, zato bomo s podobnimi projekti nadaljevali tudi v prihodnje.

Objavljeno: 04-09-2013