Vražji tudi na Vip Cup turnirju 2013

Na peščenih teniških igriščih Tenis centra Jezero v Velenju je v avgustu potekal že 26. Vip Cup turnir 2013. Zbrani na tej prireditvi smo v lepem in toplem poznopoletnem vremenu uživali tako v teniških dvobojih na igriščih kot tudi v sproščenih pogovorih in druženju ob hladni pijači in okrepčilni jedači.

Osrednji del dogodka je bil tradicionalni teniški turnir dvojic, vseskozi pa je bilo poskrbljeno tudi za številne spremljevalne aktivnosti. Med njimi omenimo modno revijo, na kateri je podjetje HTZ Velenje predstavilo nekaj izdelkov iz sicer široke ponudbe blagovne znamke MÓDEO. Takoj po odigranem finalnem dvoboju se je namreč pričela podelitev in razglasitev rezultatov po posameznih kategorijah, katero smo uspešno začinili s tremi »vražjimi« izhodi.

Kot vedno so svojo nalogo na modni pisti odlično opravili manekenke ter naša »knapa« Igor Rogelšek in Jože Blažina, ki že vseskozi uspešno predstavljajo naša oblačila. S posebnim zanosom so predstavili športni program MÓDEO s Softshell jaknami in pohodnimi hlačami, namenjenimi prihajajočim hladnejšim dnem, v drugih dveh izhodih pa so se manekenke kar v vražjih gatah in kopalkah ter v vrtoglavo visokih petah sprehodile po peščenem igrišču in seveda požele veliko navdušenja, ki ga je bilo v množici čutiti še posebej med moško populacijo.

Dopustniško spočiti in polni novih idej zaposleni v podjetju HTZ Velenje že snujemo novo poglavje v kolekciji vražjih gat za pisano jesen in prijetno zimo 2013/14. In ne pozabite – še naprej bomo vražji.

Objavljeno: 30-08-2013