Velikonočni prazniki v Fiesi in Strunjanu

Vabljeni na prijeten oddih v Hotel Barbara v Fiesi ali Hotel Oleander v Strunjanu. Cena polpenziona v času velikonočnih praznikov že od 39 evrov po osebi.

3 dnevni paket za 2 osebi (3 dni/2 noči) s polpenzionom v Hotelu Oleander v Strunjanu že od 156 evrov. Ponudba velja od 29. marca do 1. aprila.
Cena vključuje: samopostrežni zajtrk, večerjo (možnost menjave večerje za kosilo), neomejeno kopanje v pokritem bazenu z ogrevano morsko vodo v hotelu Barbara v Fiesi, neomejeno uporabo finske savne v hotelu Barbara v Fiesi, sobo s pogledom na strunjanski zaliv s solinami, brezplačna parkirišče, izposojo koles in zemljevid pešpoti.
Osnovna cena za polpenzion je 39 evrov na dan. Minimalno bivanje 2 noči.

Hotela se nahajata v mirnem predelu naše lepe, s soncem obsijane obale, blizu glavnih turističnih mest, Portoroža in Pirana, do katerih se lahko odpravite kar peš. Hotela sta odlično izhodišče za sprehode v naravi in druge aktivnosti, kot so kolesarjenje, tek, nordijska hoja. V recepciji hotelov dobite karto pešpoti, ki vam bo v pomoč pri raziskovanju skritih kotičkov, ki jih še niste odkrili. Pričakuje vas prijazno hotelsko osebje, ki se bo potrudilo, da se boste ob dobri hrani in pijači počutili prijetno.

Pustite se razvajati, ne bo vam žal!

Informacije: Hotel Barbara Fiesa 05 617 9000 ali hotel.barbara@siol.net, Hotel Oleander Strunjan 05 671 8100 ali info@hoteloleander.si.

Objavljeno: 13-03-2013