RGP prejel pečat odličnosti poslovanja

Podjetje RGP, ki se vedno bolj uveljavlja kot resen ponudnik zahtevnejših gradbenih storitev v Sloveniji, je prejelo certifikat Excellent SME, pečat odličnosti poslovanja malih in srednjih podjetij, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije.

Spletni certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem, ki kljub zaostrenim gospodarskim razmeram še vedno poslujejo korektno in pozitivno. Tako jim povečuje kredibilnost in jih izpostavlja kot primere dobre poslovne prakse.

Poglavitni nameni izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih srednjih, malih in mikro podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje malih in srednjih podjetij k večji poslovni odličnosti.

Imetniki spletnega certifikata svojim strankam in poslovnim partnerjem zagotavljajo večjo varnost poslovanja, večje zaupanje ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja.

Objavljeno: 06-03-2013