Premogovnik Velenje ponovno absolutni zmagovalec zimskih Športnih iger Skupine HSE

To soboto so na Rogli potekale Športne igre Skupine HSE, katerih organizator je bil tokrat Holding Slovenske elektrarne. Poleg organizatorja in ekipe Premogovnika Velenje so se pomerile še ekipe iz HSE Invest, Termoelektrarne Šoštanj, Soške elektrarne Nova Gorica, Termoelektrarne Trbovlje, Dravskih elektrarn Maribor in Hidroelektrarne na Spodnji Savi. Po zmagi naših tekmovalcev in tekmovalk v veleslalomu (pet prvih mest, dve drugi in dve tretji mesti), je ekipa Premogovnika Velenje zmagala tudi v kategoriji absolutno.
Ekipa Premogovnika Velenje je štela 24 članov, vseh tekmovalcev zimskih Športnih iger Skupine HSE pa je bilo 171. Velenjski rudarji so ponovno dokazali, da jim športnega duha ne manjka, saj jim je le-ta pomagal na poti do novih uspehov in dosežkov. V kategoriji ženske do 30 let je Alenka Kladnik zasedla 1. mesto. V kategoriji ženske do 40 let je zelo prepričljivo slavila Jerneja Kemperle.

V kategoriji moški do 40 let je na drugo stopničko stopil Zdenko Pesjak, eno nižje pa Jože Kimperk. V kategoriji moški do 50 let je 1. mesto zasedel Mirko Ocepek, v kategoriji moški nad 50 let je Darko Postrpinjek zasedel 3. mesto.

Po lanski zmagi na zimskih in letnih igrah, je Premogovnik Velenje ponovno absolutni zmagovalec Športnih iger Skupine HSE.

Objavljeno: 04-02-2013