Zaključna prireditev Moj najhitrejši krog

Skoraj je že dosežen namen tekaško-tekmovalnega druženja v organizaciji Športnega društva Skupine Premogovnik Velenje. Časi tekmovalcev se navkljub slabšim vremenskim razmeram s tekme na tekmo izboljšujejo.

Tudi na tekmi oz. druženju, ki je bilo v soboto, 26. januarja, je bil dosežen najhitrejši čas tekmovanja v tej sezoni. Na to dejstvo so sodelujoči ponosni, saj njihovo tekmovalno druženje stremi k temu, da se po koncu sezone in krajšem počitku ponovno vrnejo v staro formo in jo še izboljšujejo. V kategoriji žensk je zmago slavila Jožica Šiftar s časom 34 minut in 52 sekund. Pri moških je pot najhitreje pretekel Milan Županc s časom 28 minut in 50 sekund.

Od začetka tekmovanja sta minila že dva meseca in tako bo v soboto, 2. februarja, zaključna prireditev s podelitvijo priznanj (medalj). Prejemniki bodo vsi, ki so se udeležili vsaj treh tekem, kamor se šteje tudi ta, ki bo v soboto. Po prireditvi bo sledil še skupni tek brez merjenja časov. Poskrbljeno bo za pogostitev – topel obrok, čaj in pecivo.

Prihodnjo sezono se obeta novost, saj se bo za tekmovalni del štela vsota časov iz treh tekem.

Objavljeno: 29-01-2013