Koledar Knapi 2013: Stojimo trdno in pokončno do leta 2054

V Muzeju premogovništva Velenje (Koroška cesta – stari jašek) se bo v četrtek, 29. 11. 2012, ob 18. uri odvila interna modna revija za poslovne partnerje, kjer bomo predstavili novosti blagovne znamke MÓDEO (moderno delovno oblačilo). Predstavili bomo izbrane modele sicer obsežne kolekcije delovnih oblačil, linijo športnih oblačil in oblačil za prosti čas izdelanih iz kakovostnih in prijetnih materialov ter spodnje perilo, ki so ga v podjetju HTZ razvili za rudarje.

Premierno bo predstavljen tudi koledar Knapi 2013 s fotografijami rudarjev v delovnih oblačilih in rudarskih spodnjicah blagovne znamke MÓDEO. Oblačila smo opremili s potiski logotipa Premogovnika Velenje in pomenljivimi napisi, kot so: Stojimo trdno in pokončno do leta 2054, Imamo dovolj zalog do leta 2054, Zavrtajmo v prihodnost in Knapi smo za vse.

Fotografije so nastale na deponiji premoga, v kopalnici Muzeja premogovništva Slovenije in v jami Premogovnika Velenje. Modeli so zaposleni kot rudarji v Premogovniku Velenje, prav tako fotografi. Oblačila blagovne znamke MÓDEO so oblikovale modne oblikovalke iz podjetja HTZ Velenje, hčerinskega podjetja Premogovnika Velenje. Oblikovanje koledarja je delo StudiaHTZ. Zbrana sredstva od prodaje koledarja Knapi 2013 na dogodku bomo namenili v dobrodelne namene.

Modna revija blagovne znamke MÓDEO ni dogodek za širšo javnost. Vstop bo možen samo za povabljene.

Koledar Knapi 2013 in spodnjice bodo na voljo od četrtka, 29. 11. 2012, dalje preko spletne trgovine www.vrazjegate.si. Oboje boste lahko od četrtka dalje kupili tudi v Razstavno-prodajnem salonu HTZ Velenje (Cesta Simona Blatnika 16, Velenje) ali v Muzeju premogovništva Slovenije v Velenju (Koroška cesta – stari jašek). Cena koledarja bo 10 EUR.

Objavljeno: 26-11-2012