Raj za adrenalinske navdušence na Golteh

Na visoki gorski planoti, od koder se odpirajo brezmejni razgledi na Kamniško-Savinjske Alpe, doživetja nimajo meja. V osrčju gora je vsak dan, ne glede na letni čas, lahko prav takšen, kakršnega si želite. Turistično rekreacijski center Golte je znal združiti naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo. Počitnice ali enodnevna potepanja po čudoviti kraški planoti so doživetje, ki si ga boste zaželeli znova in znova.

Ste mladi po srcu, adrenalinskih misli in menite, da je vsaj nekaj cirkuškega akrobata v vas? Izkoristite osvežujoče dni poletja in uživajte v neokrnjeni naravi, v hotelu, ki leži v srcu krajinskega parka. Golte je svojo ponudbo popestrilo z novo atraktivno novostjo, ki zagotavlja adrenalinski užitek. ZIP LINE vas popelje s 1455 metrov na 1430 metrov nadmorske višine, po liniji, dolgi 200 metrov, s hitrostjo 30 kilometrov na uro. Na najvišji točki se znajdete dobrih 15 metrov nad tlemi. ZIP LINE je primeren za ljudi s težo med 50 in 120 kilogrami. Cena enega spusta znaša 3 evre (dva spusta 5 EUR, trije 6 EUR). ZIP LINE obratuje vsak dan med 11. in 16. uro.

Na recepciji hotela Golte si lahko izposodite trak za hojo v višini, t. i. SLACKLINE.  Gre za trak v dolžini 20 metrov, ki se zaveže okoli dveh dreves in omogoča hojo v višini. Pri hoji in lovljenju ravnotežja delujejo vse mišične skupine. Izposoja traku za 3 ure znaša 7 evrov.

Ne zamudite tudi edinstvene in neponovljive akcije za nakup sezonske smučarske vozovnice za Golte, ki velja za najboljše smučišče v Sloveniji. Smučarska vozovnica za sezono 2012/2013 je na voljo za samo 150 evrov.

Hrup, smeti in onesnažen zrak pustite za seboj in si privoščite prepotreben počitek v Hotelu Golte****. Na prijetnih 25° C so vse prepreke in skrbi pozabljene. Polpenzion v Hotelu Golte je na voljo za 39 EUR, otroci do 6. leta gratis (ponudba velja samo še do 15. avgusta 2012). NE ZAMUDITE: vsakodnevni brezplačen izlet z vodičem na bližnje razgledene točke (Pot po Golteh, obisk jame Ledenica, izlet na Boskovec …).

Kontakt: 03 839 11 00 ali pišite na info@golte.si.

Objavljeno: 02-08-2012