Uspešna tekma NK Rudar

Nogometaši Rudarja so na sobotni tekmi v Kranju premagali ekipo Triglava s 5:1. Usodo domačih so zapečatili Črnčič z dvema goloma ter Dedič, Klinar in Žinko. Visoka zmaga je porok, da so pred nami dobre nogometne tekme naših rudarjev.

V soboto, 14. aprila, ob 18. uri bo v Velenju gostoval Maribor. To bo prva izmed treh tekem z mariborsko ekipo. Napad Rudarjev je drugi najučinkovitejši v ligi, saj so nasprotniku dali že 48 zadetkov.

Nogometaši ne poznajo premora, saj jih v sredo, 11. aprila, na stadionu ob velenjskem jezeru čaka že prva polfinalna tekma pokala Hervis. Ob 18. uri se bosta pomerila Rudar in Maribor.  Pričakujemo veliko število navijačev, zato se na stadion odpravite pravočasno. Poleg ugodnosti za upokojence ne gre prezreti opozorila, da za pokalno tekmo veljajo tudi sezonske vstopnice.

Rezultat tekme med nogometaši Šmartnega ob Paki in Kalcerja iz Radomelj je neodločen 0:0. Ta rezultat jim je omogočil, da so se na lestvici povzpeli za eno mesto. V nedeljo bodo Šmarčani gostovali v Slovenskih Konjicah proti Dravinji.

Objavljeno: 10-04-2012