Big Band Orkestra Slovenske vojske na 3. abonmajskem koncertu Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje

V okviru abonmajske koncertne sezone Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje bo v sredo, 7. marca, ob 19.30 uri v veliki dvorani Glasbene šole Frana Koruna Koželjskega Velenje potekal že 3. koncert. Godbeniki bodo tokrat oder prepustili članom Big Banda Orkestra Slovenske vojske.

Big Band Orkestra Slovenske vojske je, poleg velikega koncertnega orkestra, protokolarnega orkestra in komornih skupin, vse od ustanovitve leta 1996 pomemben del dejavnosti Orkestra Slovenske vojske. V zasedbi Big Banda, ki zadnji dve leti deluje pod taktirko Rudolfa Strnada, nastopajo izvrstni instrumentalni in vokalni solisti. Na gostovanjih v tujini, dobrodelnih plesih, z nastopi za Slovensko vojsko ter na koncertih za mladino so se razvili v kvaliteten ansambel. Z raznolikim programom zapolnjujejo plesne in zabavne večere na najrazličnejših prireditvah tako doma kot v tujini.

Vrhunski glasbeni večer, ki ga enostavno ne smete zamuditi.

Vstopnice po ceni 8 EUR lahko rezervirate preko številke 031 677 444 ali eno uro pred pričetkom koncerta.

Pihalnemu orkestru Premogovnika Velenje boste lahko ponovno prisluhnili 10. maja, ko bodo prav tako v Glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega Velenje s pomladanskim koncertom zaključili tokratno koncertno sezono.

Objavljeno: 29-02-2012