Obiskovalci Golte ocenili z odlično

Leto 2011 je bilo za Golte investicijsko bogato, saj so zaključili obnovo in širitev ekološko prijaznega hotela s štirimi zvezdicami, postavili osem apartmajskih hiš, ki jih bodo dokončali v letošnjem letu, v upravljanje pa so prejeli Mozirsko kočo. Odlične ocene rezervacijskih portalov Tripadvisor in Booking.com so potrditev, da je Golte vredno obiskati in, kot pravi njihov slogan, izkoristiti dan.

Zimsko-letni turistični center Golte je v sezoni 2010/2011 osvojil prvo mesto v kategoriji srednje velikih smučišč, kar je bila velika spodbuda za nadaljnje aktivnosti. S smučarsko sezono so pričeli 19. decembra in trenutne ocene kažejo porast števila smučarjev in dnevnih gostov, kar predstavlja dober kazalec za prihodnost razvoja zimskega in poletnega turizma na planini.

Novo zgrajen hotel poleg smučarskih užitkov obiskovalcem ponuja tudi gastronomska ter wellness razvajanja in ravno bogate dodatne vsebine so razlog, da se gostje radi vračajo na planino v vseh letnih časih. Naraščajoče število gostov je povod za dokončanje apartmajskih hiš s štiridesetimi apartmaji, s katerimi bodo povečali svoje kapacitete za dobrih dvesto ležišč. Mladinskemu in nizko cenovnemu turizmu so se približali s ponudbo Mozirske koče, ki hitro pridobiva na priljubljenosti in prepoznavnosti, kar se kaže v dobri zasedenosti. Gradijo na večji prepoznavnosti ob primernem številu gostov skozi vse leto in posebno pozornost bodo namenjali programom, ki bodo to tudi zagotavljali.

Razvojni načrt med drugim predvideva povezavo smučišča z Ljubnim, saj bi s tem podaljšali obstoječo smučarsko progo na dva kilometra in tako zagotovili eno najdaljših smučarskih prog v Sloveniji.

Vrhunska namestitev z možnostjo sprostitve in razvajanja, lepota narave, domačnost, številne možnosti za rekreacijo ter dostopne cene so prepričale obiskovalce rezervacijskih portalov Tripadvisor in Booking.com, da so ponudbo centra Golte ocenili kot odlično. Ocene gostov si lahko pogledate na naslednjih povezavah: http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1773813-d2032541-Reviews-Golte-Mozirje.html in http://www.booking.com/hotel/si/golte.sl.html?sid=fd801a95b0694cd4b744ac5889cfcb11;dcid=1;origin=disamb;srhash=3046128551;srpos=2

Objavljeno: 24-02-2012