Rudar Premogovnika Velenje zmagovalec prvega cikla »Herojev za vse čase« v kategoriji Rudarji

Prvi cikel glasovanja vseslovenskega socialnega projekta »Heroji za vse čase« je zaključen. V projektu sodeluje tudi Premogovnik Velenje, ki se zaveda, da brez znanja, truda, prizadevnosti in nenehnega učenja rudarjev ne bi bili tako uspešni pri pridobivanju premoga v posebnih delovnih razmerah pod zemljo. Med vodilnimi na lestvici herojev je rudar Simon Rožič, zaposlen v Premogovniku Velenje, ki je zmagovalec v skupini Rudarji in drugouvrščeni na skupni lestvici.

Podjetje Birt si skupaj s Sašem Hribarjem ter Valom 202 skuša prizadevati za vrnitev pozitivnih občutkov ljudem vseh poklicev. Ljudem, ki z vnemo in zanosom opravljajo svoj poklic in pri tem niso medijsko izpostavljeni. Takšen je tudi poklic rudarja, za katerega še  vedno veljajo načela pripadnosti, požrtvovalnosti, tovarištva in nesebične pomoči.

Heroji z največ glasovi v posamezni skupini bodo slovesno imenovani za »Heroje za vse čase« na zaključni televizijski oddaji, ki bo na sporedu v soboto, 18. junija 2011, ob 20. uri na Televiziji Slovenija.

Vabljeni k ogledu!

Objavljeno: 13-06-2011