Golte osvojilo prvo mesto za naj smučišče 2010 / 2011

Zimsko letni turistični center Golte je na 20. izboru za naj smučišče, ki ga pripravljata uredništvo oddaje Dobro jutro Slovenija in podjetja Alpe Adria Media Marketing, osvojilo 1. mesto v kategoriji srednje velikih smučarskih centrov.

Izbor za Naj smučišče 2010/2011 je v jubilejni 20. sezoni potekal dobre tri mesece, smučarski centri pa so v njem prejeli bistveno več glasov kot prejšnja leta: smučarji in smučarke so za 87 smučišč oddali rekordnih 45.000 glasov, kar je več kot dvakrat toliko kot v preteklih sezonah.

Za Golte pomeni to priznanje dodaten elan za prihodnje zimske sezone in tudi obvezo o ohranitvi, nadgradnji kvalitete smučišč ter ostalih storitev.

Vsekakor je k osvojenem prvem mestu prispeval tudi na novo zgrajen hotel s štirimi zvezdicami, ki poleg smučarskih užitkov, obiskovalcem ponuja tudi gastronomska ter wellness razvajanja.

Zaposleni v Zimsko letnem turističnem centru Golte so na nagrado ponosni in jo nameravajo v prihodnje tudi obdržati ali pa zamenjati za enako, in sicer v kategoriji za največja smučarska središča.

Objavljeno: 28-03-2011