Gost nudi zabavo za otroke v Restavraciji Jezero v Velenju

Novost v ponudbi Restavracije Jezero v Velenju je organizacija rojstnodnevnih zabav z animatorjem. Zabava je namenjena otrokom od 4. do 10. leta starosti.

Organizacija zabav zahteva veliko časa in odgovornosti, zato so se v Restavraciji Jezero odločili, da vam pri tem pomagajo. Prijeten ambient na prireditvenem prostoru pri Restavraciji Jezero omogoča, da bo zabava otrok pod vodstvom animatorja ostala v nepozabnem spominu. Program zabave bodo prilagodili potrebam in željam staršev ter otrok, saj lahko izbirate med različnimi temami: Mi smo gusarji, Vitezi in princeske, Zabava s Piko nogavičko ali Indijansko praznovanje. Izkušeni animatorji bodo pripravili nepozabno praznovanje, osebje Restavracije Jezero pa bo poskrbelo za pogostitev in rojstnodnevno torto.

Restavracija Jezero se nahaja v neposredni bližini Velenjskega jezera in je del enega najlepših turistično-rekreacijskih centrov v Sloveniji. Tradicija in izkušnje na področju gostinstva, prijaznost in ustrežljivost osebja, kvalitetna ponudba ter lepo naravno okolje vas vabijo, da jih obiščete.

Objavljeno: 14-10-2010