Premogovnik Velenje tudi letos za varno pot prvošolčkov

V Premogovniku Velenje bomo letos že tretjič zapored izvedli akcijo, v kateri bomo vsem prvošolčkom osnovnih šol na območju Šaleške doline podarili majičko, na kateri je natisnjena maskota premogovnika »Ligi« in napis »Vozniki, pazite name!«, s katero želimo vse udeležence v prometu opozoriti na to, še posebej ranljivo skupino populacije, ki se z vstopom v šolo prvič aktivno vključi v prometni vsakdan. Ker se zelo dobro zavedamo pomena izobraževanja in varnosti pri delu, bomo omenjeno akcijo z veseljem izvedli tudi letos.

V letošnjem šolskem letu v Šaleški dolini – v mestni občini Velenje ter občinah Šoštanj in Šmartno ob Paki – šolski prag prvič prestopa 447 otrok.

Na Osnovni šoli Antona Aškerca v Velenju bomo ob tej priložnosti skupaj z učenci in s kolektivom pripravili krajši kulturni program, prvošolčke, šolarje in učiteljski zbor pa bo v imenu Premogovnika Velenje pozdravil vodja Izobraževalnega centra Premogovnika Velenje Boris Potrč.

Prijazno ste vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 16. septembra 2010, ob 10.10 uri v avli Osnovne šole Antona Aškerca v Velenju.

Objavljeno: 15-09-2010