Aquavallis na sejmu Dom v Ljubljani

HTZ se je s programom AquaVallis prvič udeležil 49. mednarodnega sejma DOM, ki je bil od 2. do 7. marca na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
Na največjem sejmu s področja graditeljstva v Sloveniji se je pod sloganom Gradimo skupaj! na nekaj več kot 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavilo 607 podjetij iz 30 držav.
S programom AquaVallis so predstavili različne možnosti filtriranja pitne vode tako za gospodinjstva kot podjetja in javne ustanove. Ogromno zanimanja za filtracijske sisteme so pokazale predvsem fizične osebe, ki ji ponujajo že utečene tipske rešitve za celotno hišo oz. stanovanja, s katerimi nevtralizirajo vodni kamen, odstranijo osnovne nečistoče in na mestu uporabe pitne vode še potencialne viruse, bakterije in težke kovine.
Uspešnost predstavitve bodo lahko analizirali v naslednjih tednih, ko bo na podlagi vzpostavljenih sejemskih kontaktov dejansko prišlo tudi do izdelav različnih ponudb oz. realizacije prodajnih aktivnosti programa AquaVallis.
AquaVallis je program, s katerim so se v HTZ Velenje v relativno kratkem času uspeli pozicionirati in postaviti ob bok konkurenci, ki je na področju filtriranja vode zelo močna in neizprosna.
Naslednji promocijski dogodek programa AquaVallis bo sejem alternativne medicine ALTER-MED med 19. in 21. marcem 2010 na celjskem sejmišču.

Objavljeno: 16-03-2010