Skupina Premogovnik Velenje na Zaposlitvenem sejmu v Velenju

Skupina Premogovnik Velenje se je tudi letos predstavila na Zaposlitvenem sejmu v Velenju, ki se je v četrtek, 9. oktobra 2008, med 9. in 15. uro odvijal v prostorih Rdeče dvorane v Velenju in je potekal pod nazivom Nove možnosti in priložnosti. Na njem so delodajalci predstavili svojo ponudbo prostih delovnih mest, ostali udeleženci pa aktualne novosti na trgu delovne sile, iskalci zaposlitve in šolajoča mladina pa so iskali svoje priložnosti na trgu dela.

Osrednja tema in okrogla miza, na kateri je sodeloval tudi Premogovnik Velenje, je bila zaposlovanje in zaposlitvene možnosti invalidov, v okviru sejma pa so potekale tudi individualne predstavitve poklicev, ki jih potrebujemo v Skupini Premogovnik Velenje.

Zaposlitveni sejem je organiziral Zavod RS za zaposlovanjeObmočna služba Velenje, pod pokroviteljstvom Mestne občine Velenje ter v sodelovanju z Območnima obrtno podjetniškima zbornicama Velenje in MozirjeSavinjsko-šaleško gospodarstvo zbornico Velenje, Šolskima centroma Velenje in Slovenj Gradec.

Na stojnici Zavoda RS za zaposlovanje Območna služba Velenje so predstavili ponudbo in aktualna prosta delovna mesta v regiji ter EURES storitve, ki so zanimive tako za iskalce zaposlitve, ki iščejo delo v tujini kot za delodajalce, ki bi želeli iskati delovno silo v tujini.

Objavljeno: 09-10-2008