V STUDIU HTZ LETOS PRIČAKUJEJO 7-ODSTOTNO RAST PRIHODKOV

Premogovniška hčerinska družba HTZ Velenje, I. P., d. o. o., v letošnje leto stopa optimistično, saj so z Delavsko hranilnico, s katero sodelujejo že vrsto let, sklenili dodaten posel s področja digitalizacije poslovno-tehnične dokumentacije. Za omenjenega naročnika bodo s svojim programom Studio HTZ izvedli digitalizacijo pravnih dosjejev komitentov hranilnice in uvoz podatkov v elektronski arhiv. Opravili bodo približno 1,5 milijona posnetkov.

V družbi HTZ Velenje so svoje bogato znanje in izkušnje s področja digitalizacije različne poslovno-tehnične dokumentacije tudi tokrat združili z zahtevami naročnika. Zaposleni v tamkajšnjem Studiu HTZ so vnovič potrdil, da delajo dobro in kakovostno ter predvsem v skladu z najvišjimi standardi varovanja občutljive poslovne dokumentacije, saj se za njihove storitve odločajo tudi najbolj zahtevni naročniki.

V Studiu HTZ zagotavljajo kakovostne grafične, fotokopirne in tiskarske storitve, obvladujejo najrazličnejše tehnološke obdelave in razreze ter omogočajo prenos vsebine s papirja v elektronsko obliko. Poleg klasičnih storitev fotokopiranja, tiskanja in vezave, s sodobnim strojnim parkom ponujajo zahtevnejše kopiranje in zlaganje načrtov do formata A0. Raznolikost dejavnosti Studia HTZ znotraj področja grafičnega oblikovanja jim zagotavlja uresničitev najrazličnejših zahtev in želja naročnikov, kot so: grafično oblikovanje promocijskih materialov, tiskanje večjih formatov na različne medije in kaširanje, plastificiranje, razrezi iz folije, tisk na tekstil, izdelava transparentov ter gradbenih in opozorilnih tabel.

Posebna dejavnost Studia HTZ je tehnološko napredno elektronsko arhiviranje poslovno-tehnične dokumentacije. Izvajanje celotnega procesa digitalizacije dokumentov temelji na kakovosti in zanesljivosti ter zajema vse faze od priprave, evidentiranja, skeniranja in zapisa na medij ter končnega ustreznega uničenja.

V Studiu HTZ je trenutno 23 zaposlenih, ki skrbijo za celovitost raznolike ponudbe. Poleg večjih naročnikov pa vsekakor ohranjajo fleksibilnost ter prilagajanje zahtev in rešitev tudi manjšim naročnikom. Letos pričakujejo 7–odstotno rast prihodkov.

Objavljeno: 11-05-2023