NOVI DIREKTOR DRUŽBE ENERGIJA PLUS JE MAG. ALAN PERC

Skupščina družbe Energija plus je v sredo, 15. junija 2022, za novega direktorja družbe imenovala mag. Alana Perca, dosedanjega prokurista. Mag. Alan Perc, ki je štiriletni mandat nastopil danes, je na tem mestu zamenjal dosedanjega direktorja družbe Bojana Horvata.

Alan Perc je magister MBA in univerzitetni diplomirani inženir strojništva. Ima osemindvajset let delovnih izkušenj, vse s področja energetike: šest let je bil direktor Plinarne Maribor in dvanajst let Energetike Maribor, na Energiji plus pa je bil doslej zaposlen kot prokurist.

Energija plus, družba skupine HSE, je dobaviteljica električne energije in drugih energentov na območju Slovenije, aktivna pa je predvsem na področju dejavnosti nakupa in prodaje električne energije in zemeljskega plina ter pri proizvodnji toplotne energije za gospodinjstva in velike poslovne sisteme. Bojan Horvat je družbo  Energijo plus, ki je nastala z izčlenitvijo dejavnosti prodaje električne energije iz Elektra Maribor, d. d., vodil od leta 2011, odslej pa bo namestnik direktorja družbe.

Služba za korporativno komuniciranje skupine HSE

Objavljeno: 15-06-2022