OBVESTILO OB RUDARSKEM PRAZNIKU

Letošnji rudarski praznik bomo v Skupini Premogovnik Velenje zaznamovali v soboto, 3. julija 2021, ob 18. uri, ko bo na Mestnem stadionu Velenje izveden jubilejni, 60. Skok čez kožo. Praznik rudarjev se bo začel z budnicami Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje, ob 17. uri pa se bodo uniformirani rudarji zbrali na Titovem trgu v središču Velenja, od koder bodo ob 17.30 krenili proti stadionu.

* Dogodek bo potekal v skladu s priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Vstop na mestni stadion je možen zgolj na podlagi izpolnjenega pogoja PCT (pogoj prebolelosti, cepljenja ali testiranja).

Družabno srečanje zaposlenih v družbah Skupine Premogovnik Velenje in upokojencev Skupine PV bo po prireditvi na parkirišču pod Galactico.

V ta namen bodo družbe v Skupini Premogovnik Velenje (PV, HTZ, RGP, Sipoteh in PLP) vsakemu zaposlenemu podarile bon za malico in pijačo. Tega bodo vsi zaposleni (tudi tisti, ki so v tem času v bolniškem staležu ali na dopustu) prejeli preko svojih vodij. Bon bo mogoče porabiti samo na družabnem srečanju po Skoku čez kožo.

Malico na družabnem srečanju bo možno dobiti na podlagi prejetega bona ali z gotovinskim plačilom.

Uniformirani rudarji bodo v času zbora za parado prejeli tudi bon za pijačo, ki ga bodo lahko za pivo unovčili na za to predvidenem razdelilnem mestu ob stadionu in tudi v šotoru na prireditvenem prostoru.

Srečanje delovnih jubilantov in jubilantov Rudarske reševalne službe bo v soboto, 3. julija, z začetkom ob 10. uri v Muzeju premogovništva Slovenije.

Prijazno vabljeni!

OBVESTILO O ZAPORI CEST

Odbor za pripravo prireditve Skok čez kožo Premogovnika Velenje sporoča, da bo rudarska parada v soboto, 3. julija 2021, ob 17.30 krenila s Titovega trga v Velenju na Mestni stadion. Pot parade bo potekala po Rudarski, Prešernovi, Jenkovi, Kidričevi in Koroški cesti do krožišča pri starem kinu, nato po Cesti na jezero do vhoda na stadion na severovzhodni strani. Omenjene ceste bodo med parado (do vključno 18. ure) zaprte za promet, za nekaj minut pa bo ustavljen tudi promet na vpadnicah na omenjene ceste, in sicer na Tomšičevi, Šercerjevi, Kersnikovi in Aškerčevi cesti.

Hvala za razumevanje!

Objavljeno: 30-06-2021