V premogovniški hčerinski družbi HTZ izdelujejo trakove za ušesa

V delavnici zaščitnih sredstev premogovniške hčerinske družbe HTZ so poskrbeli, da nas tudi v zimskih dneh ne bo zeblo. Izdelali so praktičen trak za ušesa, ki je namenjen pohodnikom, športnikom in rekreativcem, lahko pa ga uporabite tudi na vsakdanjem sprehodu. Trak za ušesa GoX je iz mehkega, elastičnega materiala. 95 odstotkov predstavlja bombaž in 5 odstotkov elastan. Trak se lepo prilega glavi, v ušesa nas ne zebe in se ne potimo. Njegova prednost je, da ohranja toploto, nas ne prepiha, a je vseeno nemoteč, če moramo nanj povezniti tudi kapo.

V HTZ so se potrudili tudi pri vizualnem izgledu traku in nanj izdelali tematska vezenja. Na voljo je motiv z različnimi barvnimi vezenimi niansami, ki jih lahko izberete in prilagodite glede na barvo vaših oblačil. Na voljo sta dve velikosti, manjša in večja, izbirate pa lahko med različicami: trak GoX  Green, trak GoX Red, trak GoX Pink in trak GoX Blue. Trakovi so na voljo v različnih barvah, in sicer v črni, vijolični, rdeči, turkizni, zeleni in rumeni.

AKCIJA MESECA: Cena traku za ušesa GoX je 14,90 EUR, ob naročilu dveh je cena drugega 9,90 EUR. Akcija traja do 15. marca 2021.

V HTZ imajo tudi bogat darilni program

Večkrat se znajdemo v dilemi, kaj podariti partnerju, prijatelju ali znancu ob rojstnem dnevu ali posebni priložnosti. V HTZ so izdelali brisačo, na katero vam izdelajo vezenino po vaši izbiri. Na zalogi imajo barvno paleto brisač, klasičnih dimenzij 50 x 100 cm.

Naročila in informacije: vsak delovnik med 6. in 14. uro.                                                                                                                         Kontakt: Vesna Krančan, 03 899 6438 ali vesna.krancan@rlv.si

Objavljeno: 15-02-2021