SKUPINA PV

Sporočila za medije

23.04.2012

Nogometaše Rudarja čaka nov obračun

Nogometaši Rudarja so v nedeljskem deževnem popoldnevu znova izgubili tekmo, tokrat v Murski Soboti. Mura je z enim samim zadetkom  v Fazanariji na domačem terenu obdržala vse tri točke. Poraz z 1:0 je Rudarje še vedno obdržal na 6. mestu lestvice, saj so bili poraženi tudi klubi, ki so uvrščeni v drugem delu lestvice. Žal je izključitev Saviča prinesla določene spremembe v igri Rudarja. Za izenačenje je zmanjkalo časa, saj je Mura zadela v zadnjih minutah tekme.

Rudarji se že pripravljajo na sobotni obračun, ko se bodo v prazničnem vikendu na stadionu ob Jezeru pomerili z Olimpijo. Pridite na zelo zanimivo tekmo in s svojim navijanjem pomagajte Rudarjem do nove zmage.

Zmagovalec prvenstva je že znan. Novi državni prvaki prihajajo iz Maribora. Nekateri klubi se še naprej borijo za tako opevano Evropo. Pokalni zmagovalec bo znan v zadnjem dvoboju med ekipama Maribora in Celja. Tekma bo v maju.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas