SKUPINA PV

Sporočila za medije

20.04.2012

Golte že drugič zapored Najboljše slovensko smučišče

Zimsko-letni turistični center Golte je že drugič zapovrstjo osvojilo prestižno nagrado Najboljše slovensko smučišče med srednje velikimi smučarskimi središči, ki ga je letos, enaindvajsetič zapored, izglasovalo več kot 40.000 smučarjev. Ob tej nagradi je Golte prejelo tudi priznanje – plaketo za "Družini prijazno smučišče". V izboru, ki ga je pripravila družba AA-Press, je 81 smučarskih središč prejelo več kot 40.000 glasov.

Direktor Zimsko-letnega turističnega centra Golte Ernest Kovač o osvojenem prvem mestu: »Lansko leto sem povedal, da osvojena nagrada za Golte pomeni velik izziv in nalogo, da tudi v prihodnje obdržimo nivo kakovosti oziroma ga celo dvignemo, saj nobena stvar ni tako dobra, da ne bi mogla biti še boljša. Obljubo smo držali in ohranili naslov Najboljše slovensko smučišče. Ker načrtujemo razširitev smučarskih prog z žičnico Kladje, upamo, da bomo v prihodnje lahko konkurirali v kategoriji največjih slovenskih smučišč. Ob tej novi pridobitvi bodo velika smučišča pridobila resno konkurenco. Seveda se zahvaljujem vsem našim gostom in vsekakor tudi vsem zaposlenim, ki so pripomogli, da smo osvojili to priznanje."

Golte je v pravkar zaključeni smučarski sezoni tudi zmagovalec v kategoriji urejenosti smučarskih prog ter prejemnik zlatega priznanja za priljubljeni alpski hotel in restavracijo hotela Golte po mednarodnemu ocenjevanju smučišč Skiareatest. Upravljavcem leta 2011, direktorjem centrov Obereggen v Dolomitih ter Zillertal in Wildschönauer na Tirolskem, se je pridružil direktor centra Golte Ernest Kovač, ki je prejel laskavi naziv upravljavec leta 2012.

Zimsko-letni turistični center Golte ponuja obilo športnih in rekreativnih užitkov v čudoviti naravi v vseh letnih časih za vse generacije, zato vabljeni, da jih obiščete tudi v prihodnjih mesecih.

Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas