SKUPINA PV

Sporočila za medije

21.03.2012

Kulinarična doživetja za vsako priložnost in vse okuse v podjetju Gost

V današnjem hitrem tempu življenja si je potrebno vzeti čas tudi za tiste drobne trenutke, ki nam polepšajo dneve. Ena takšnih priložnosti je etno večer s skupino Langa, ki ga bo podjetje Gost pripravilo 23. in 24. marca v Restavraciji Jezero v Velenju.

Vrhunska kulinarika in postrežba so zahteve sodobnega gosta. Tega se zavedajo tudi v podjetju Gost, zato se jim s svojo ponudbo želijo čim bolj približati. Slogan »Gost, odlična izbira« zgovorno priča o kakovosti njihove ponudbe. Tradicija in izkušnje sta prava razloga, da jim zaupate organizacijo dogodkov, ki imajo za vas še poseben pomen. Vsi želimo, da bi praznovanje obletnic, obhajil, birm in porok ostalo v našem spominu nepozabno. Poseben pečat takšnim dogodkom, poleg izvrstnih specialitet in vrhunskega vina, daje tudi primerno okolje. Eminenten objekt, odlična gastronomska ponudba in mirno naravno okolje vas pričakujejo v dvorni restavraciji Vila Široko v Šoštanju.
Poleg Restavracije jezero ob idiličnem okolju Velenjskega jezera in šoštanjske Vile Široko vas osebje podjetja Gost pričakuje še v Gostilnici Pri knapu in Okrepčevalnici Arkada v Velenju ter hotelih Barbara v Fiesi in Oleander v Strunjanu.

Podjetje odlikuje tudi priprava tematskih in svečanih pogostitev za različne priložnosti glede na želje naročnikov in izbor slaščic iz lastne slaščičarne, ki ne bodo pustile ravnodušnega nobenega ljubitelja kulinarike.

  
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas