SKUPINA PV

Sporočila za medije

09.03.2012

Župan MO Velenje sprejel nagrajena sodelavca iz Premogovnika Velenje

Župan MO Velenje Bojan Kontič je v sredo, 7. marca, pripravil sprejem za nagrajence, ki so ob 1. marcu, dnevu civilne zaščite, na osrednji državni slovesnosti na Brdu pri Kranju prejeli priznanja in nagrade. Prejemnika Zlatega znaka Civilne zaščite sta dva sodelavca iz Premogovnika Velenje, in sicer mag. Marjan Kolenc in Rajko Bračič.

Mag. Marjan Kolenc, ki kot svetovalec predsednika Uprave sodeluje pri projektih na področju varnosti in reševanja, obenem pa od leta 1992 vodi izredno dobro usposobljeno Jamsko reševalno četo Premogovnika Velenje, je poudaril, da je prejem Zlatega znaka zasluga vseh članov Jamske reševalne čete Premogovnika Velenje: »Člani čete v reševalnih akcijah, ki potekajo v izrednih razmerah, izpostavljajo svoje življenje, da lahko rešujejo življenja in imetje drugih.« Predsednik Koroško šaleškega jamarskega kluba Speleos – Siga in jamarski reševalec Rajko Bračič že 15 let v zahtevnih jamarskih reševanjih rešuje življenja.

Obema prejemnikoma priznanj izrekamo iskrene čestitke.

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas