SKUPINA PV

Sporočila za medije

23.04.2013

S svojo domiselnostjo so nas presenetili

V ponedeljek, 22. aprila 2013, so Premogovnik Velenje obiskali predstavniki Varstveno-delovnega centra Savinjsko-Šaleške regije (VDC SAŠA). Sprejela jih je članica Uprave – delavska direktorica Sonja Kugonič. Varovanci Centra nas vedno znova presenetijo z ročno izdelanimi izdelki, tokrat so nam v dar izročili unikatne sveče z rudarskim motivom.

Delo v lastnem prodajnem programu omogoča varovancem VDC SAŠA razvijanje delovnih navad in spretnosti. Njihovo ustvarjalnost je mogoče opaziti na vsakem izdelku, tudi na svečah z rudarskim motivom, za kar gre med drugim zasluga tehnologu Zoranu Kvartiču, ki je odgovoren za razvoj le-teh. Čudoviti izdelki, ki prihajajo iz rok varovancev – sveče je izdelal Luka Lorger, podstavke iz gline pa Snežana Adamovič – so našemu podjetju še dodatna spodbuda za podpiranje tovrstnih dejavnosti. Družbena odgovornost bo tudi v prihodnje vodilo na vsakem koraku delovanja našega podjetja.

 

   
Premogovnik Velenje d.o.o., Partizanska cesta 78, 3320 Velenje, Slovenija, Tel.: +386 (0) 3 8996 100, Faks: +386 (0) 3 5875 007
Email: info@rlv.si  |  Copyright 2008
  |  Kazalo strani  |  Vprašajte nas